Prissetting er som følger:


For enkeltpersoner

Enkeltpersoner har to alternativer når du oppretter en konto, et månedlig abonnement på $ 7,99 eller et årlig abonnement på $ 87. Både månedlige og årlige abonnementer kommer med en gratis 30-dagers prøveperiode. Det årlige abonnementet inkluderer en $ 8,88 rabatt i forhold til samme tidsperiode ved bruk av månedlige opsjoner.



For treningssentre


Ved å hevde sin offisielle CrossFit-tilknyttet, starter et treningsstudio en gratis prøveperiode på en måned hvor de kan legge til en ubegrenset mengde medlemmer til deres treningsside. Dette er perfekt for å hoppe på et treningsstudents medlemmer og komme til å ta ting for en prøvekjøring før du forplikter deg til noen betalinger.


Gym betaler en flat månedlig avgift avhengig av hvor mange medlemmer de ønsker å kunne legge til i treningsstudioet på CrossFit btwb. For eksempel, $ 80-planen lar et treningsstudio legge til opptil 50 medlemmer til treningsstudioet deres for å benytte BTWB med egne personlige kontoer. For å legge til over 50 medlemmer må et treningsstudio oppgradere deres nåværende abonnementsplan til neste passende plan.


Hvis et treningsstudio ikke ønsker å betale for sine medlemmer med en abonnementsplan, behøver de ikke. Medlemmet betaler alternativet vil bytte byrden av å betale til medlemmene. Hvert medlem av treningsstudioet ville være pålagt å sette opp et individuelt betalende abonnement for enten $ 7,99 / måned eller $ 87 / år.