For at oprette en konto, gå til vores tilmelding side og udfyld formularen. Hvis du er et sportscenter ejer / træner søger at få din boks startet, klik her i stedet. Alle konto betalinger behandles via Stripe.Alle individuelle abonnementer (månedligt / årligt) starter alle med en gratis 30-dages prøveperiode. Hvis du tilslutter din konto til gym, der dækker medlemmernes btwb-abonnementer, vil ethvert abonnement, du opsætter som individ, blive annulleret, da det ikke længere er nødvendigt. Besøg "Hvor meget koster stedet?" for mere information.