Kun kontoindehaveren for hvert gym vil kunne ændre et gym abonnement. Konto-ejeren er den person, der påbegyndte tilmeldingsprocessen med CrossFit btwb. Er du ikke sikker på, hvem Konto Ejer er til dit gym? Besøg gym admin side for at finde ud af.

Et gymnas abonnement kan til enhver tid ændres fra Admin Console. Gå til gymmenuen i øverste højre hjørne af overskriften på www.crossfitbtwb.com. Åbn siden Administrationskonsol.

Når du er i administrationskonsollen, skal du vælge fanen "Indstillinger" på venstre side af skærmen efterfulgt af fanen "Abonnement". Du kan kun annullere dit abonnement via internettet.

Abonnementssiden giver dig mulighed for at se, redigere og annullere hvert af dine abonnementer. Vælg medlemskabets betalingsabonnement, dette vil afslutte dit abonnement på CrossFit BTWB.