Vid anmälan, om du inte är associerad med en privat affiliate, kommer du att placeras i vårt offentliga huvudcenter gym. Det är för individer som vill använda webbplatsen oberoende av någon affiliate eller låda som de kan gå till. Hemsidan gym följer programmeringen av CrossFit.com. Som medlem av Gymnasiet kommer vi att ge WOD för dig att skicka till dagligen. Om du är på huvudsidans gym men inte personligen följer huvudprogrammering, är det inget problem. Du kan alltid skapa ditt eget träningspass till posten genom att gå hit.

Vi erbjuder också ett urval av Public Programming Tracks som är öppna för alla användare att följa. Dessa kan följas av någon, oavsett om de är associerade med ett gym eller på platsen som individ.

Vänligen se Public Programming Tracks för mer information.