Når du er tilmeldt, vil du blive placeret i vores offentlige Main Site gym, hvis du ikke er tilknyttet et privat affiliate. Det er for enkeltpersoner, der ønsker at bruge webstedet uafhængigt af enhver tilknyttet eller kasse, de måtte gå til. Hovedgymnastiket følger programmeringen af CrossFit.com. Som medlem af Main Site gym vil vi give WOD til dig at sende til daglig. Hvis du er i Main Site gym men ikke personligt følger hoved site programmering, det er ikke noget problem. Du kan altid lave din egen træning til at sende til ved at gå her.Vi tilbyder også et udvalg af offentlige programmeringsspor, der er åbne for enhver bruger at følge. Disse kan efterfølges af nogen, uanset om de er tilknyttet et motionscenter eller på stedet som individ.Se venligst Programmeringsspor for flere oplysninger.