Om du som gymgymnast betalar för medlemmarnas abonnemang, ska dina medlemmar inte bli ombedda betalningsalternativ.

Men om du stöter på ett scenario där du har skickat din medlem till inbjudan email och medlemskoden, ändå är de ombedda att skriva in deras betalningsinformation, kan det vara 1 av 2 skäl.

1 - Betalar du fortfarande för medlemmarnas abonnemang?

Se till att du fortfarande står på rätt betalningsplan. I vissa fall kan en betalning av gym inte ha gått igenom och medlemskapsplanen har ändrats till en medlemslön. Gå till din gymabonnemang och uppdatera eventuella betalningsuppgifter som kan vara felaktiga eller utgått. Du kan göra det genom att gå till din administratörskonsol >> Inställningar >> Prenumeration.

2 - Har ditt gym träffat gränsen för din nuvarande gymplan?

När din gymplan har nått sin gräns, kommer en medlem som försöker bli medlem att bli ombedd att betala för sin egen prenumeration. Du kan kolla ditt medlemsantal genom att gå till Admin Console >> Inställningar >> Prenumeration. Du hittar ditt nummerräkning här. Om du har träffat din gräns, välj "hantera medlemmar" och sortera listan med "Senast träningsresultat". Du kommer att kunna ta bort medlemmar som inte använder deras prenumeration. Om alla dina medlemmar är aktiva på sina konton kan du behöva gå tillbaka till prenumerationssidan och uppgradera.