Du har full kontroll över dina uppgifter och inlägg. Om du vill behålla viss information privat hittar du sekretessinställningar för olika funktioner som finns i länken Redigera sekretess via din personliga rullgardinsmeny i det övre högra hörnet av rubriken.

Du har möjlighet att ställa in integritetsinställningar för din profil, alla dina inlägg och dina anpassade träningspass. Dina alternativ inkluderar att låta "alla", "bara ditt gym" eller "bara du" se din information. Dessa inställningar kan ändras när som helst.


Du kommer inte kunna dölja något från Gym Admins (dvs dina tränare). De kommer fortfarande ha tillgång till all din information. De behöver tillgången för att hjälpa dig i din träningsresa.



Du har även privata inställningar om du någonsin vill ha ett enskilt inlägg för att avvika från våra profilskyddade integritetsinställningar. Om du till exempel har alla dina saker inställda på allmänheten, men det finns ett träningspass du inte känner som sändning till alla, kan du skifta sekretessen för den här specifika träningen innan du sparar den.

 



Du har även privata inställningar om du någonsin vill ha ett enskilt inlägg för att avvika från våra profilskyddade integritetsinställningar. Om du till exempel har alla dina saker inställda på allmänheten, men det finns ett träningspass du inte känner som sändning till alla, kan du skifta sekretessen för den här specifika träningen innan du sparar den.