Vi erbjuder ett urval av gratis-till-följa Public Programming Tracks för alla användare att dra nytta av.

Tillgängliga spår:

AMRAP Mentality

CompTrain Open

CompTrain regionala

CrossFit Gymnastik

CrossFit Kettlebell

CrossFit Weightlifting

CrossFit.com RXd

CrossFit.com WOD Scale (från CrossFit Training)

Fitness nivå varje vecka

Invictus Competition WODs

Invictus Fitness WODs

Invictus Performance WODs

Misfit Athletic Basic WODs

*** Om det finns öppen Public Programming som du inte ser här som du vill implementera, skjut oss ett mail på support@btwb.com.

Från webbplatsen

Först, logga in på ditt konto och gå till "dina spår" i rullgardinsmenyn.

Härifrån kan du växla till Följ eller Un-Följ alla spår du vill ha.

Från mobilappen (iOS / Android)

Från appen trycker du på BTWB-ikonen längst upp till vänster för att dra hemskärmsnavigeringen.

Härifrån trycker du på "Kontoalternativ" ...

Tryck sedan på "Följ spår"

Då kan du byta alla spår du vill!