Du kan ändra ditt kontoens gymförening när som helst genom att redigera din profil.

För användare som inte är anslutna till ett gym, kommer de att skapa sitt konto och placeras i vårt offentliga "huvudsakliga" gym.

Om du senare går med i en CrossFit-affiliate, följer steg för steg instruktioner om hur du kopplar ditt btwb-konto till din affiliate-sida.

** Förflyttning från en individs betalande prenumeration på ett gym som betalar för sina medlemmars abonnemang, kommer du automatiskt att återbetalas när du har ändrat din gymförening **

Från hela webbplatsen

Ändra först din profil

För det andra klickar du på länken Ändra ditt gym

Tredje, börja skriva i ditt gymnas namn i textfältet och välj rätt gym från listan. Du kommer då att uppmanas att ange din medlemskod. Varje gym har en medlemskod, det här kan hämtas från ditt gymägare / tränare. Med koden placeras du direkt i ditt gym när du skapar ett konto. Om du inte känner till din medlemskod, välj bara "skicka förfrågan" och din gymägare måste acceptera din begäran manuellt istället.

Från mobilappen (iOS / Android)

När du väl har gått med i ditt gym börjar du få de WODs de tilldelar dagligen, följ ditt gymnas aktivitetsflöde, engagera dig med vänner och få lite vänlig konkurrens i;)

Öppna din app och öppna sidans meny och välj dina "Kontoalternativ"

Välj Switch Gyms.

Skriv in ditt nya gymnamn i rutan.

När du har skrivit in ditt gymnamn kommer du bli uppmanad att ange medlemskoden. När du har skrivit in medlemskoden kommer du att placeras i ditt gym. Om du inte känner till medlemskoden kan du skicka in en förfrågan om att gå med och din gymägare / tränare måste acceptera din förfrågan. Om du går med i ett gym som ännu inte har hävts av din gymägare behöver du inte ange en medlemskod. Du kommer att placeras i ditt gym.