Hvis du som idrettsutøver betaler for medlemmene dine abonnementer, bør medlemmene dine ikke bli bedt om betalingsalternativer.

Men hvis du kommer over et scenario der du har sendt medlemmet ditt invitasjonsmeldingen og medlemskoden, men de blir bedt om å legge inn betalingsinformasjonen, kan det være 1 av 2 grunner.



1 - Betaler du fortsatt for medlemmene dine abonnement?

Pass på at du fortsatt er på riktig betalingsplan. I noen tilfeller kan en treningsstudio ikke ha gått gjennom, og medlemskapsplanen vil bli endret til medlemmers betalingstabell. Gå til treningssentret ditt og oppdater eventuelle betalingsdetaljer som kan være feil eller utløpt. Du kan gjøre dette ved å gå til Admin Console >> Innstillinger >> Abonnement.



2 - Har treningssenteret ditt rammet grensen for din nåværende treningsplan?

Når treningsplanen din har rammet sin grense, vil ethvert medlem som prøver å bli med, bli bedt om å betale for eget abonnement. Du kan sjekke medlemstallet ditt ved å gå til administrasjonskonsollen >> Innstillinger >> Abonnement. Du finner nummertallet her. Hvis du har rammet grensen din, velg "administrer medlemmer" og sorter listen med "Siste treningsresultat". Du vil kunne fjerne medlemmer som ikke bruker abonnementet. Hvis alle medlemmene dine er aktive på kontoene sine, må du kanskje gå tilbake til abonnementssiden og oppgradere.