Du har full kontroll over dine opplysninger og innlegg. Hvis du ønsker å beholde bestemt informasjon privat, finner du personverninnstillinger for ulike funksjoner som finnes i linken Rediger personvern via din personlige rullegardinmeny øverst til høyre i overskriften.


Du har muligheten til å angi personverninnstillinger for profilen, alle innleggene dine og dine tilpassede treningsøkter. Dine valg inkluderer å la "alle", "bare treningsstudio" eller "bare deg" se informasjonen din. Disse innstillingene kan endres til enhver tid.





Du vil ikke kunne skjule noe fra Gym Admins (dvs. trenerne dine). De vil fortsatt ha tilgang til all informasjon. De trenger den tilgangen for å hjelpe deg i din treningsreise.


Du har også on-the-fly-personverninnstillinger hvis du noen gang vil ha et individuelt innlegg for å avvike fra våre profilinnstillinger. Hvis du for eksempel har alle dine ting satt til offentlighet, men det er en treningsøkt du ikke har lyst på å kringkaste til alle, kan du bytte personvernet til denne spesifikke treningen før du lagrer den.

 


Du har også on-the-fly-personverninnstillinger hvis du noen gang vil ha et individuelt innlegg for å avvike fra våre profilinnstillinger. Hvis du for eksempel har alle dine ting satt til offentlighet, men det er en treningsøkt du ikke har lyst på å kringkaste til alle, kan du bytte personvernet til denne spesifikke treningen før du lagrer den.