Vi tilbyr et utvalg av gratis-å-følge offentlige programmeringsspor for enhver bruker å dra nytte av.

Tilgjengelige spor:

AMRAP Mentality
CompTrain Open
CompTrain regional
CrossFit Gymnastikk
CrossFit Kettlebell
CrossFit Vektløfting
CrossFit.com RXd
CrossFit.com WOD Scale (Fra CrossFit Training)
Treningsnivå Ukentlig
Invictus Competition WODs
Invictus Fitness WODs
Invictus Performance WODs
Misfit Athletic Basic WODs
*** Hvis det er åpen offentlig programmering som du ikke ser her du vil implementere, skyt oss en epost på support@btwb.com.

Fra Nettstedet
Først, logg inn på kontoen din og gå til "Dine spor" fra rullegardinmenyen.

Herfra kan du bytte til Følg eller Un-følg alle spor du vil ha.

Fra mobilappen (iOS / Android)
Fra appen klikker du på BTWB-ikonet øverst til venstre for å trekke ut startskjermnavigasjonen.

Herfra klikker du på "Kontoalternativer" ...

Deretter trykker du på "Følg spor"

Deretter kan du bytte spor du vil ha!