Du trenger ikke å bekymre deg for å miste noen av resultatene dine ved å forlate, bli med eller endre kontoens treningsforening. Treningene dine blir lagret direkte på din personlige konto, ikke i treningsstudioet. Den eneste måten du kan miste treningsdata på er å slette dem selv manuelt, eller be oss om å slette dem. :)



Du kan bytte treningsstudioer ved å følge disse instruksjonene:

Hvordan går jeg med i affiliate-treningsstudioet mitt?