Du kan endre kontoens foreningsforening når som helst ved å redigere profilen din.

For brukere som ikke er tilknyttet et treningsstudio, vil de opprette sin konto og bli plassert i vårt offentlige "hovedsted" treningsstudio.

Hvis du senere blir med i en CrossFit-tilknyttet, følger du trinnvis instruksjoner om hvordan du kobler din btwb-konto til din affiliate-side.

** Flytting fra en persons betalende abonnement på et treningsstudio som betaler for medlemmene sine abonnement, vil du automatisk bli refundert når du har endret treningsforeningen **

Fra hele nettstedet

Først rediger du profilen din

For det andre, klikk på Endre treningsforbundet ditt

Tredje, begynn å skrive i treningsstudioets navn i tekstfeltet og velg riktig treningsstudio fra listen. Du vil da bli bedt om å skrive inn din medlemskode. Hvert treningsstudio har medlemskode, dette kan hentes fra treningseiendommer / trenere. Ved å bruke koden blir du plassert rett inn i treningsstudioet ditt når du oppretter en konto. Hvis du ikke kjenner din medlemskode, bare velg "send forespørsel", og treningsgruppen din må i stedet akseptere din forespørsel manuelt.

Fra mobilappen (iOS / Android)

Når du er blitt med på treningsstudioet ditt, vil du begynne å motta WODene de tildeler hver dag, følg treningsytelsens aktivitetsmating, engasjere seg med venner og få litt vennlig konkurranse i;)

Åpne appen din, og åpne sidemenyen åpen og velg "Kontoalternativer"

Velg Byttegrupper.

Skriv inn ditt nye treningsnavn i den angitte boksen.

Når du har skrevet inn treningssentret ditt, blir du bedt om å skrive inn medlemskoden. Når du har skrevet inn medlemskoden, blir du plassert i treningsstudioet ditt. Hvis du ikke kjenner medlemskoden, kan du sende inn en forespørsel om å bli med og treningsstudioets eier / trener må godta forespørselen din. Hvis du går med på et treningsstudio som ennå ikke har blitt hevdet av treningseieren din, trenger du ikke å skrive inn en medlemskode. Du vil bli plassert i treningsstudioet ditt.