Utover Whiteboard er et treningssporingsverktøy designet av CrossFitters for CrossFitters. CrossFit er bevisbasert kondisjon, så hvilken bedre måte å spore det beviset på enn et enkelt online verktøy som fanger og registrerer alt fra treningsresultater og personopplysninger, til måltider og kroppssammensetning.

Både treningsstudioer og enkeltpersoner kan dra nytte av BTWBs mange funksjoner. Gym kan programmere treningsøkter for medlemmer, analysere programmering, og hold deg på toppen av individuell fremdrift. Enkeltpersoner kan logge resultater for noen treningsøkt, få sanntids tilbakemelding på forestillinger og analysere personlige styrker og svakheter. BTWB er tilgjengelig via web og gratis mobilapper.