Hvis du som gym-ejere betaler for dine medlemmers abonnementer, skal dine medlemmer ikke blive bedt om betalingsmuligheder.Men hvis du kommer på tværs af et scenario, hvor du har sendt dit medlem invitationen email og medlemskoden, men de bliver bedt om at indtaste deres betalingsoplysninger, kan det være 1 af 2 grunde.

1 - Betaler du stadig for dit medlems abonnement?

Sørg for, at du stadig er på den rigtige betalingsplan. I nogle tilfælde er det ikke muligt at gå igennem en betalingsklub, og medlemskabsplanen vil være ændret til et medlemmers betalingsabonnement. Gå til dit fitnesscenter abonnement og opdater eventuelle betalingsoplysninger, der kan være forkerte eller udløbet. Du kan gøre dette ved at gå til din Admin Console >> Indstillinger >> Abonnement.

2 - Har dit gym ramt grænsen for din nuværende gymplan?

Når din gymplan har ramt sin grænse, vil ethvert medlem, der forsøger at deltage, blive bedt om at betale for deres eget abonnement. Du kan tjekke dit medlemsantal ved at gå til Admin Console >> Indstillinger >> Abonnement. Her finder du dit tal. Hvis du har ramt din grænse, skal du vælge "administrere medlemmer" og sortere listen ved "Sidste træningsresultat". Du vil kunne fjerne medlemmer, der ikke bruger deres abonnement. Hvis alle dine medlemmer er aktive på deres konti, skal du muligvis gå tilbage til abonnementssiden og opgradere.