Der er et par forskellige måder, hvorpå du kan interagere med andre BTWB-brugere. Du kan kommentere deres træningsposter, give dem en emoji på deres resultater, tag en video til dit resultat, eller du kan chatte via mobilapps Squads-funktionen. Vi dækker begge meddelelser fra hele webstedet og mobilappen.

Fuld websted

Meddelelser vises til dig som et nummer ved siden af linket "underretninger" i din personlige rullemenu. Klik på det link for at se dine anmeldelser.

Du vil blive taget til ALLE meddelelser.

Du modtager underretninger fra alle, der har kommenteret din aktivitet, svaret på en kommentar eller givet dig en emoji.

Mobil App
Med mobilappen kan du modtage advarsler og trykke på meddelelser afhængigt af dine foretrukne indstillinger.

Som standard vil du have push notifikationer indstillet til nogen kommentar eller emoji er modtaget og eventuelle beskeder i dine squads.

Fra hjemmesiden vil din meddelelsesikon markere gul, når du har ulæste advarsler. Tryk på klokken for at åbne din underretningsside.

Hvis du vil ændre dine push notificeringsindstillinger, skal du trykke på Gearet på siden Meddelelser.

Herfra kan du skifte push notifikationer til kommentarer, emojis og videoer.

For Squads kan disse notifikationer omdirigeres pr. Bare tryk på et af dine squads, og tryk så på gear-ikonet i overskriften, og du kan angive, om du vil modtage meddelelser fra denne specifikke gruppe eller ej.