Du har fuld kontrol over dine oplysninger og indlæg. Hvis du ønsker at holde visse oplysninger private, finder du privatlivsindstillinger for forskellige funktioner i linket Rediger fortrolighed via din personlige rullemenu i øverste højre hjørne af overskriften.


Du har mulighed for at indstille privatlivets indstillinger for din profil, alle dine indlæg og dine tilpassede træningsprogrammer. Dine muligheder omfatter at lade "alle", "kun dit gym" eller "kun dig" se dine oplysninger. Disse indstillinger kan til enhver tid ændres.






Du vil ikke kunne skjule noget fra Gym Admins (dvs. dine træner). De vil stadig have adgang til alle dine oplysninger. De får brug for at få adgang til at hjælpe dig i din fitnessrejse.



Du har også on-the-fly Privacy-indstillinger, hvis du nogensinde vil have et individuelt indlæg til at afvige fra vores profilindstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du f.eks. Har alle dine ting sat til offentligheden, men der er en træning du ikke har lyst til at sende til alle, kan du skifte privatlivet til denne specifikke træning, før du gemmer den.



 



Du har også on-the-fly Privacy-indstillinger, hvis du nogensinde vil have et individuelt indlæg til at afvige fra vores profilindstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du f.eks. Har alle dine ting sat til offentligheden, men der er en træning du ikke har lyst til at sende til alle, kan du skifte privatlivet til denne specifikke træning, før du gemmer den.