Vi tilbyder et udvalg af gratis-til-følge offentlige programmeringsspor for enhver bruger at drage fordel af.

Tilgængelige spor:

• AMRAP Mentality
  • CompTrain Open
  • CompTrain regional
  • CrossFit Gymnastik
  • CrossFit Kettlebell
  • CrossFit Vægtløftning
  • CrossFit.com RXd
  • CrossFit.com WOD Scale (fra CrossFit Training)
  • Fitness niveau ugentligt
  • Invictus Competition WODs
  • Invictus Fitness WODs
  • Invictus Performance WODs
  • Misfit Athletic Basic WODs

*** Hvis der er åben offentlig programmering, som du ikke kan se her, som du gerne vil implementere, skyd os en mail på support@btwb.com.

Fra hjemmesiden

Først skal du logge ind på din konto og gå til "Dine spor" i rullemenuen.

Herfra kan du skifte til Følg eller Un-følg alle spor, du vil have.

Fra mobilappen (iOS / Android)

Fra appen skal du trykke på BTWB-ikonet øverst til venstre for at trække hjemmenuets navigation.

Herfra skal du trykke på "Kontoindstillinger" ...

Tryk så på "Følg spor"

Derefter kan du skifte spor, du vil have!