Du behøver ikke bekymre dig om at miste nogle af dine resultater ved at forlade, deltage eller ændre din kontos gymforening. Dine træningsprogrammer gemmes direkte på din personlige konto, ikke i motionsrummet. Den eneste måde du kan miste træningsdata på er, hvis du manuelt sletter dem selv, eller beder os om at slette dem. :)



Du kan skifte gym ved at følge disse instruktioner:

Hvordan kan jeg tilslutte mit tilknyttede gym?