Du kan ændre din kontos gymforening til enhver tid ved at redigere din profil.For brugere, der ikke er tilknyttet et motionscenter, opretter de deres konto og placeres i vores offentlige "main site" gym.Hvis du senere deltager i et CrossFit-affilieret, er nedenstående trinvise instruktioner om, hvordan du forbinder din btwb-konto med din affiliate-side.

Fra hele webstedet

Først Rediger din profil

For det andet, klik på linket Skift dit gym

For det tredje begynder du at skrive i dit gymnas navn i tekstfeltet og vælge det rigtige gym fra listen. Du bliver derefter bedt om at indtaste din medlemskode. Hvert Gym har en medlemskode, dette kan hentes fra din sportsvogn ejer / træner. Ved hjælp af koden placeres du direkte i dit fitnesscenter, når du opretter en konto. Hvis du ikke kender din medlemskode, skal du bare vælge "send anmodning" og din gym-ejer skal acceptere din anmodning manuelt i stedet.

Fra mobilappen (iOS / Android)

Når du er blevet tilmeldt dit gym, vil du begynde at modtage de WOD'er de tildeler dagligt, følg dit gymnas aktivitetsfeed, engagere dig med venner og få en venlig konkurrence i;)

Åbn din app, og siden sidemenuen åbnes, og vælg dine "Kontoindstillinger"

Vælg Switch Gyms.

Indtast dit nye sportscenter navn i den viste boks.

Når du har indtastet dit sportscenter navn, bliver du bedt om at indtaste medlemskoden. Når du har indtastet medlemskoden, vil du blive placeret i dit fitnesscenter. Hvis du ikke kender medlemskoden, kan du indsende en anmodning om at deltage, og din fitness-ejeren / træner skal acceptere din anmodning. Hvis du deltager i et motionscenter, der endnu ikke er blevet hævdet af din gym-ejere, behøver du ikke at indtaste en medlemskode. Du vil blive placeret i dit fitnesscenter.