Beyond Whiteboard er et træningssporingsværktøj designet af CrossFitters for CrossFitters. CrossFit er evidensbaseret fitness, så hvilken bedre måde at spore det bevis på end et nemt online værktøj, der fanger og registrerer alt fra træningsresultater og personlige optegnelser til måltider og kropssammensætning.

Både sportscenter og enkeltpersoner kan drage fordel af BTWBs mange funktioner. Gym kan programmere træningsprogrammer til medlemmer, analysere programmering og holde sig ud over individuel fremskridt. Enkeltpersoner kan logge resultater for enhver træning, få realtids feedback på forestillinger og analysere personlige styrker og svagheder. BTWB er tilgængelig via web og gratis mobil apps.